vrijdag 11 september 2015

Wervelende week

Een van de grootste dossiers waar ik me de afgelopen maanden mee bezig heb gehouden is de locatie voor windmolens nabij de N33. Dit onderwerp kreeg erg veel media aandacht, helemaal richting het besluit dat we als college afgelopen dinsdag namen. Dezelfde dag dat het college een besluit nam over stal Buijs in Vlagtwedde. Twee belangrijke besluiten die het samen met een volle agenda tot een week maakten.
Met een blafhoest en een snotneus erbij, was ik blij dat het weekend was. Een goed moment om ook even rustig terug te kijken. Naar het college dat André Faaij ons college ( mooie zin) gaf over energietransitie. Met daarin onder andere de grote kansen van de biobased economy.
Naar de presentatie van de Ocean Grazer: een geweldige innovatie van de RuG waarbij een soort drijvende mat energie uit golven opwekt.

En wat me bijbleef was de goede bijeenkomst over ons nieuwe Energieprogramma: het eerste ronde tafelgesprek met betrokkenen bij de energietransitie. En dat was een heel goed begin waarvan jullie nog heel vaak gaan horen en lezen 😉


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.