woensdag 14 september 2016

Voor het goede doel!

Vandaag zijn mijn collega's Fleur Graper en Eelco Eikenaar en ik onze inzamelingsactie voor Het Kopland gestart. We lopen namelijk mee met de 4 mijl- Charity Run. Dat houdt in dat we direct na de wedstrijdlopers starten en geld mogen ophalen voor de opvang van vrouwen. Dat doen we heel graag, maar het betekent dus ook dat we erg in de belangstelling staan als we straks met een heel rood hoofd op een vrij lege, brede weg met heel veel toeschouwers rennen....

Toch doen we dat. Natuurlijk voor het goede doel, maar ik doe dat ook om te laten zien dat sport en bewegen belangrijk is. We bewegen minder en zitten meer, dat is de trend. En we weten allemaal dat dat niet goed is voor lichaam en geest. Fit voel je je beter. Mede daarom hebben wij voor de provinciemedewerkers looptraining en hopen we meer mensen enthousiast te krijgen voor hardlopen en de 4 mijl.

Als college geven we dan ook graag het goede voorbeeld, want als wij er tijd voor kunnen maken moet dat vele anderen toch ook lukken ;-) Dus op 9 oktober geeft de Commissaris van de Koning het startschot en rennen wij met z'n drieën vooraan: voor het goede doel!


Op de foto: Gedep Fleur Graper, Gedep Eelco Eikenaar en ik. Foto gisterochtend genomen tijdens onze tweedaagse 'op de hei' in Termunterzijl.